Τρίτη 19 Αυγούστου 2008

♫ «Σε γνωρίζω από τη …ντόπα» ♫


Άλλη μία θλιβερή πρωτιά για την Ελλάδα. Μέχρι στιγμής η χώρα μας κατέχει το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου με 15 ντοπαρισμένους αθλητές. Ακολουθούν κατά πόδας η Βουλγαρία με 11 και η Ρωσία με 10 ντοπέ αθλητές.
Η διαφορά μας με τα δύο κράτη χαρακτηρίζεται ως διαφορά ασφαλείας και δύσκολα θα μας στερήσουν την πρωτιά για την οποία μοχθήσαμε και κοπιάσαμε.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;
Σίγουρα δεν το χρεώνεται μόνο ένας. θα ‘ταν …«too selfish»!!!
Λίγο η καθοδήγηση του προπονητή, λίγο η ανέχεια του κράτους, λίγο η «ανεκτελώνιστες» κινέζικες ουσίες, λίγο η πίεση του κόσμου για μετάλλια, λίγο οι τεκμηριωμένες θεωρίες των φαρμακευτικών εταιριών για νέες, ανεξιχνίαστες -από την Wada- ουσίες, λίγο τα οικονομικά κίνητρα, λίγο η δόξα και τσουπ…κλειδώθηκε το αποτέλεσμα…
Έχει δίκιο ο θυμόσοφος μας λαός που διαρκώς υπενθυμίζει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο!
Πάραυτα…περίεργη ράτσα είμαστε τελικά …μας δίνουν το χρυσό και το παίζουμε υπεράνω…!
Δεν το αξίζουμε-λέει-μας έβαλαν στο μάτι…σώνει και καλά να μας δώσουν το χρυσό…μας κυνηγάνε…
Βρε πατριώτες…και τους Τζαμαϊκανούς τους έκαναν 32 ελέγχους τις τελευταίες 5 μέρες και από το πολύ κυνήγι πήραν όλα τα χρυσά στους αγώνες δρόμου…
Αλλά εμείς το χαβά μας…κακό μάτι βρε παιδί μου!
Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε τα παιδιά του Δία και όσο να ‘ναι τη ζηλεύουν «ολίγον τις» την άρια φυλή μας!

Πάντως πέρα από ντροπή μας κέρασαν και γνώση.
Η μόνη Μ3 που γνώριζα μέχρι τώρα ήταν η B.M.W…να που έμαθα και την Μ3 (μεθυλτριενολόνη)…έστω και από λάθος παραγγελία μιας κινεζικής εταιρίας (ρουφιάνα Σου Λι)!
Δεν πειράζει…από τα λάθη μας μαθαίνουμε!!!!