Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

“Φασισμός χωρίς σύνορα”

Η Τηλεοπτική χούντα είναι προ των πυλών στην Ελλαδίτσα μας και χωρίς να βάλουν το χεράκι τους οι ξένες δυνάμεις, αφού, πλέον, μπορούμε μόνοι μας και βγάζουμε τα ματάκια μας. Πρώτο θύμα του τηλεοπτικού φασισμού ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου…
Η διοίκηση της ΕΡΤ, αίφνης, ματαίωσε την προγραμματισμένη προβολή του ντοκιμαντέρ «Επιβιώνοντας στην Ελλάδα με 700 ευρώ», αλλά και την προγραμματισμένη έρευνα στην Κίνα για το ντοκιμαντέρ «Από τον Μάο στους Ολυμπιακούς Αγώνες»…Όταν ο δημοσιογράφος απευθύνθηκε στη διεύθυνση για εξηγήσεις, ενημερώθηκε ότι η ΕΡΤ δεν επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας τους για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, καθώς «η Διοίκηση της Εταιρείας θεωρεί ότι οι ανωτέρω εκπομπές έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους»!
και ανοίγει νέος κύκλος, απ’ ότι φαίνεται, χωρίς να έχει προσδιορισθεί χρονικά η διάρκεια του. Μπορεί να μην είναι επταετούς “πνοής” αλλά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ‘67 θα τα ΄χει, καθώς βλέπω, από τον τρόπο που καρατομήθηκε ένας εκ των αξιολογότερων δημοσιογράφων της ελληνικής τηλεόρασης.
Ο Θ.Ρουσόπουλος ρωτήθηκε στη βουλή για το ποιοι λόγοι οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας και εάν θεωρεί ότι η απομάκρυνση ενός τέτοιου δημιουργού υπηρετεί την οφειλόμενη στους πολίτες ποιότητα της δημόσιας τηλεόρασης. Δεν ξέρω ποια θα είναι η απάντηση του αλλά φαντάζομαι…”επόμενη ερώτηση, παρακαλώ”!
Παραθέτω τμηματικά την επιστολή που είχε στείλει ο κ.Κούλογλου στην διεύθυνση προ ημερών, όπου καταγγέλει “πολιτική απόλυση”, καθώς όπως αναφέρει είχε ενημερωθεί ότι «η διοίκηση δεν θέλει να προβάλω εκπομπή για την Κίνα», ενώ οι φήμες ήθελαν αιτία να είναι «το γεγονός ότι προγραμμάτισα την προβολή της έρευνας για την γενιά των 700 ευρώ και την ακρίβεια, παρότι η διοίκηση μου ζήτησε να την ματαιώσω».
Οι τηλεοπτικοί συνταγματάρχες αποφάσισαν ότι δεν μας ενδιαφέρει η οικονομική αθλιότητα που βιώνουμε και η ανεργία των νέων αλλά η πρώτη θέση στη γιουροβίζιον.
Τ’ αφεντικά της τηλεοπτικής χούντας αποφάσισαν ότι δεν είμαστε τίποτα άλλο παρά άβουλα και υπάκουα δίποδα σκυλιά που θα βλέπουμε ότι θέλουν και όποτε το θέλουν αυτοί.
Οι πραξικοπηματίες της τηλεοπτικής δημοκρατίας αποφάσισαν ότι το πρόβλημα της ακρίβειας θα λυθεί εξ ουρανού, πιθανώς από τους εξωγήινους της Αννας Δρούζα.
Συγχαρητήρια!!! Για πολλοστή φορά μαυρίσατε τη σημαία μας…

Τρίτη 13 Μαΐου 2008

Κυβερνητικός ζαμανφουτισμός!


Κυριακή 11 Μαΐου 2008

Tα κακαρίσματα

Χρειάστηκε να περιμένουμε πολλούς αιώνες άτολμοι και αναποφάσιστοι για το ποιο θα καθιερώσουμε ως το εθνικό μας φαγητό. Ώσπου ήρθαν οι Γερμανοί και μας έλυσαν τα χέρια μαζί με τις όποιες ενδεχόμενες γαστρονομικές «εθνικές» απορίες.
-Καλαμπόκι, κυρίες και κύριοι,…καλαμπόκι. Αυτό είναι το εθνικό σας φαγητό!

Και ξέρετε ότι οι Γερμανοί δεν κάνουν τυχαίες επιλογές. Κατέληξαν στο συμπέρασμα αυτό, αφού προηγήθηκαν όλες οι απαραίτητες στατιστικές μελέτες.
Καταρχάς, μέτρησαν τις κότες μας. Πάνω από 10.000.000, μαζί με τις αλλοδαπές, και με αμείωτη την υπερκαταναλωτική τους διάθεση για αραβόσιτο.
Έλεγξαν το κοτέτσι. Ανοργάνωτο, όπως όλα τα κοτέτσια της γης. Η μια κότα πάνω στην άλλη κι εγώ πάνω σε σένα, αλλά με θέα … θάλασσα!
Κοτέτσι γωνία, με λίγα λόγια…! Αυτό δεν πωλείται, δεν αλλάζει. Θα πάρει αξία η … εθνική μας προίκα …
Παρακολούθησαν τις σεξουαλικές επιδόσεις της Ελληνίδας κότας και την παραγωγικότητά της σε αβγά! Εδώ, πήραν άριστα οι κότες μας, αφού όλο το 24ωρο «κάθονται» σε όποιον βρουν και χωρίς … προφυλάξεις.
Βέβαια, οι Γερμανοί εντόπισαν και ένα μικρό προβληματάκι στην προτεινόμενή «τους» τροφική … επένδυση. Δεν έχουμε, λένε, εξασφαλίσει τη διαιώνιση του είδους! Και πώς το συμπέραναν αυτό;
-Έχετε κόκορες, αλλά είναι τζούφιοι!
Επισκοπικά, ακόμη, διέκριναν ότι δεν έχουν τους κατάλληλους όρχεις για τεκνοποίηση. Κάτι, στο οποίο δεν μπορούν να βοηθήσουν, γιατί οι τροφαντοί, καρδαμωμένοι γερμανικοί κόκορες θεωρούν φτήνια τη σεξουαλική τους μετανάστευση και μας πηδάνε μόνο σε τουριστικές στάσεις!
Έτσι, μας πρότειναν τη λύση τού τηλεφωνικού σεξ!!! Με τρανταχτά αποτελέσματα, τηλεφωνικές συλλήψεις και «κοτογέννες» με κοτόπουλα άριας φυλής!
Και οι δικές μας οι ανέραστες δεχθήκαν αμέσως. Γέμισαν τους τηλεφωνικούς θαλάμους και περίμεναν να χτυπήσει το τηλέφωνο. Και δώστου τα τηλέφωνα, και να τα κακαρίσματα…μας άκουσε όλη η γειτονιά.
Και στο πρώτο πήδημα, πάνω στον ενθουσιασμό… τους δώσαμε και τον Ο.Τ.Ε…. να μας το «κάνουν» τσάμπα!!!
-Και σ’ όσες δεν άρεσε… να πάτε στο Κεντάκυ!!!, μας είπαν στα γερμανικά και αμετάφραστα!

Κλείνω το σχολιάκι με μια γηπεδική “ρήση” ενός καλού μου φίλου προς γνωστό ποδοσφαιριστή μιας ελληνικής ομάδας.
-Ρε συ Ν……..η, τόση ξεφτίλα πώς την αντέχεις; Κότα, ε, κότα…


Υ.Γ.:Και για να μη λέτε ότι δεν προτείνουμε λύσεις…

Στ’ άρματα,
στ’ άρματα…