Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Αδιάβλητοι διαγωνισμοί

Οδηγίες μεγάρου Μαξίμου προς κυβερνητικούς εξεταστές διαγωνισμών του Δημόσιου τομέα.

Βασικά κριτήρια πρόσληψης διαγωνιζομένων.

1) Σεξουαλικές επιδόσεις διαγωνιζομένων- Η βαθμολογία δε θα περιορίζεται σε θεωρητική αξιολόγηση αλλά θα καλούνται να αποδείξουν έμπρακτα στον εξεταστή την σεξουαλική τους αξία. Φυσικά, εδώ θα πρέπει να διαφυλάξουμε την ακεραιότητα της διαδικασίας. Αναλογιζόμενοι ότι το αλάθητο των κριτών δεν υπάρχει, θα δίνεται στους διαγωνιζομένους και ένα έντυπο στο οποίο θα βαθμολογούν τον «επιβήτορα-εξεταστή». Οποιαδήποτε χαμηλή βαθμολογία θα οδηγεί σε αντικατάσταση του εξεταστή. Μας πηδάνε που μας πηδάνε, τουλάχιστον να το ευχαριστιόμαστε…
2) Βαθμός υπόκλισης- Οι εξεταζόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα τριών υποκλίσεων. Εδώ βαθμολογείται ο τρόπος, η διάρκεια και οι μοίρες επίκυψης του «οσφυοκάμπτη-διαγωνιζομένου». Οποιεσδήποτε ιατρικές γνωματεύσεις για οσφυαλγία των διαγωνιζομένων δεν θα λαμβάνονται υπ’ όψιν.
3) Μήκος γλώσσας- Οι εξεταζόμενοι θα γονατίζουν γύρω από ένα στρογγυλό τραπέζι, θα βγάζουν τις γλώσσες τους πάνω στο τραπέζι και θα μετριέται με εκατοστόμετρο το μήκος της γλώσσας. Το αποτέλεσμα θα πολλαπλασιάζεται με τον συντελεστή ύγρανσης της γλώσσας, θα διαιρείται με την κίνηση της γλώσσας και θα προστίθεται στη γενική βαθμολογία. Άριστοι υπάλληλοι θεωρούνται αυτοί που προκαλούν ρευματικά (που λέει και η γιαγιά μου) στον προϊστάμενό τους από το γλείψιμο!
4) Πολιτικό κόμμα- Η πολιτική επιλογή του κόμματος θα πρέπει να συμβαδίζει με αυτή του εξεταστή. Ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο κόμμα και να έχει πληρώσει όλες τις συνδρομές του. Οποιαδήποτε οικονομική εκκρεμότητα τον θέτει αυτόματα εκτός διαγωνισμού.

Ανοίγουν επιτέλους οι δρόμοι για τους άξιους και ικανούς…
Εμπρός όλοι μαζί, να συνθέσουμε τον ανθρώπινο εξευτελισμό!!!