Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

Τεστ DNA

Φήμες λένε ότι οι Σκοπιανοί θα ζητήσουν να τους γίνει τεστ DNA από ιστορικούς-ιατρούς και μέλη του δικαστηρίου της Χάγης, για να αποδείξουν διεθνώς ότι είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Λέτε στο τέλος να μας ζητήσουν και διατροφή;
Αχ, ρε Πασχάλη,…μας άναψες φωτιές!!

4 σχόλια:

ll είπε...

Το θέμα δεν είναι τι θα κάνουνε οι Σκοπιανοί αλλά το τι θα κάνουμε εμείς και η Κυβέρνηση μας.
Όπως είδαμε περάσανε 16 χρόνια, αρά πολλά περισσότερα από τα 10 που υπολόγιζαν κάποιοι, και το θέμα είναι πιο ΕΠΙΚΑΙΡΟ από κάθε άλλη φορά.

St. Parastatidis είπε...

Έχεις δίκιο καλέμου φίλε. Πιο επίκαιρο από ποτέ...

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει ο φίλος αλλά στο δια ταύτα γνωρίζουμε ότι για να αντιμετωπίσεις ένα τόσο σύνθετο πρόβλημα όπως είναι το Σκοπιανό χρειάζεται, αν μη τι άλλο να γνωρίζεις τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς και πάνω σε αυτά να αντιπαραθέσεις τα δικά σου.
Με τακτικές πόλωσης το μόνο που καταφέρνουμε είναι να γινόμαστε αντιπαθητικοί στο σύνολο του υπόλοιπου κόσμου και αυτό σίγουρα δεν είναι προς τιμή της χώρας που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού. Και διατύπωσε σε σπερματικούς λόγους όλες τις επιστημονικές θεωρίες.
Συνοψίζοντας αντί για εθνικιστικές κραυγές οι οποίες στο φινάλε δεν προσφέρουν και τίποτα. Υπάρχει μια πληθώρα ιστορικών δεδομένων που αποδεικνύουν όχι μόνο την Ελληνικότητα της Μακεδονίας αλλά και αυτή μεγάλου μέρους σκοπιανών πολιτών. (Κοινώς υπάρχει Ελληνική μειονότητα στα Σκόπια). Αλλά εμείς αντί να διεκδικούμε εκεί που μας χρωστάνε, με τη στάση και τη συμπεριφορά μας τους επιτρέπουμε να μας πάρουν και το βόδι, που λέει και ο λαός

Ανώνυμος είπε...

Το Σκοπιανό πηγαίνει δεκαετίες πισω. Μην προσπαθούμε λοιπόν να δούμε ποιος φταίει και ποιος όχι. Όλες οι κυβερνήσεις λιγότερο ή περισσότερο , έχουν τις ευθύνες τους. Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται. Τι θα μάθουν τα παιδιά μας και πως θα αποκαλούν τους γείτονες.

Όσο για την ονομασία, οι ίδιοι αυτοαποκαλούνται Μακεδονία. Όλος ο πλανήτης τους αποκαλεί και τους αναγνωρίζει ως Μακεδονία. Εμείς με μια σκληρή πολιτική, όχι στρατιωτική παρέμβαση που σκέφτονται κάποιοι, θα πρέπει να απαιτήσουμε το εξής: Θέλετε ΝΑΤΟ; Είμαστε υπέρ. Αλλά όταν θα συνεδριάζει το συμβούλιο ασφαλείας θα ονομάζεσται και θα αναφέρεσται ¨ΚΟΥ ΚΟΥ ΡΟΥΚΟΥ¨. Πουθενά ο όρος Μακεδονία. Θέλετε Ε.Ε.; Υπέρ. Αλλά όταν θα είναι κι ο έλληνας αξιωματούχος στο τραπέζι, θα ονομάζεσται και θα αναφέρεσται ¨ΚΟΥ ΚΟΥ ΡΟΥΚΟΥ¨. Πουθενά ο όρος Μακεδονία. Θέλετε Eurovision; Υπέρ. Αλλά όταν θα υπάρχει ελληνική συμμετοχή, θα ονομάζεσται και θα αναφέρεσται ¨ΚΟΥ ΚΟΥ ΡΟΥΚΟΥ¨. Πουθενά ο όρος Μακεδονία.

Γιατί ρε μάγκα Σκοπιανέ, τους άλλους κατάφερες να τους φέρεις με το μέρος σου, αλλά η Ελλάδα θα σε αποκαλεί όπως αυτή θέλει.

Κοινοποίηση: Σε όλα τα κόμματα της Ελληνικής βουλής και στους αρχηγούς αυτών.

¨Ο Άσχετος¨