Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2007

Πώς να γίνετε πρόεδρος

Οι σύμβουλοι του Βαγγέλη Βενιζέλου του πρότειναν να κάνει μια ειδική λεκτική διατροφή, γιατί θεώρησαν πως, ως ένας μελλοντικός ηγέτης, πρέπει να αποκτήσει μέτρο στο λόγο του, να συμμορφώσει τα πάθη του πίσω από τις λέξεις και να αποβάλει από τις φράσεις του την εγωκεντρική διαστροφή που τον οδήγησε στην πρόσφατη εσωκομματική καταστροφή.

ΕΙΔΙΚΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ 21 ΗΜΕΡΩΝ
1η εβδομάδα: Αποτοξίνωση με λαχανόσουπα. Μπορεί να τρώει όση ποσότητα θέλει και όσες φορές την ημέρα θέλει. Με αυτόν τον τρόπο θα αποβάλει από μέσα του όλες τις τοξίνες της μεγαλομανίας, της πρωθυπουργολαγνείας, του αριβισμού, της άκρατης φιλοδοξίας και του εγωκεντρισμού που δηλητηριάζουν το λόγο του. Τα αποτελέσματα θα φανούν ήδη από την τέταρτη μέρα. Ο επιθετικός λόγος του Βαγγέλη θα δώσει τη θέση του σε ένα γλυκό και ναζιάρικο τιτίβισμα (προσπαθώ να το φανταστώ….θέλει φαντασία!).

2η εβδομάδα: Σαρδέλα που θα συνοδεύεται πάντα από αμίλητο νερό. Έτσι θα επέρθει ισορροπία στο λόγο του, γιατί ο Βαγγέλης αλλάζει με τους μήνες:
Ο Βαγγέλης του Σεπτέμβρη- Αμίλητος (υπονόμευε δια της σιωπής το ΠΑΣΟΚ)
Ο Βαγγέλης του Οκτώβρη- Γλωσσοκοπάνας (πάλευε να γίνει πρόεδρος).
Ο Βαγγέλης του Νοέμβρη- Άλαλος (έπαθε ψύξη στη γλώσσα από το «ρεύμα»).
Ο Βαγγέλης του Δεκέμβρη- Σταθερός (εύχεται ολημερίς και ολονυχτίς το 2008 να τον βρει πρωθυπουργό).

3η εβδομάδα: Σταφυλοθεραπεία. Αυτό είναι το τελικό στάδιο της αποθεραπείας και της διατήρησης των αποτελεσμάτων που επιδιώκονται. Το μεγάλο ερώτημα είναι: Πώς θα τη βγάλει ο Βαγγέλης μόνο με σταφύλια;
Μάλλον θα αναστενάξουν οι αμπελώνες της Μακεδονίας.

Καλό κουράγιο Βαγγέλη.
Και μακριά το δάκτυλο από το μέλι!

Το τάβλι θέλει υπομονή.
Και ο Παπανδρέου κυνήγι!