Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Χιονιάς-show

Σύσσωμοι οι κάτοικοι του κάστρου των βορείων προαστίων των Αθηνών κατέθεσαν συμμετοχή στο νέο τηλεπαιχνίδι Χιονιάς-show. Έδωσαν συνέντευξη σε μια τριμελή επιτροπή Εσκιμώων, όπου ανέλυσαν τη δράση τους για την αντιμετώπιση του τηλεοπτικού πολιορκητή Χιονιά. Οι επιλεγμένοι από την επιτροπή έκαναν τις τελευταίες ενέργειες πριν τον τηλεοπτικό τους αποκλεισμό.
Με συντονισμένες επιδρομές λεηλάτησαν τις κονσέρβες των καταστημάτων τροφίμων.
Με πελατειακούς εκβιασμούς έσπασαν την απεργία των πρατηριούχων και τροφοδότησαν τους καυστήρες τους με μαύρο χρυσό.
Με ψηφοθηρικές τακτικές οδήγησαν τη Γ.Σ.Ε.Ε. να απαιτήσει από τους εργοδότες να συνδράμουν στην εργασιακή τους απουσία με μισθολογική παρουσία.
Με επιτοκιακούς δανεισμούς τροφοδοτήθηκαν με γεννήτριες ηλεκτρικού ρεύματος, σε περίπτωση διακοπής του λόγω χιονόπτωσης (εδώ παραδειγματίστηκαν από την διακοπή του ρεύματος στο Υπουργείο Πολιτισμού λόγω πτώσης του «Γενικού»).
Πόσοι, άραγε, τηλεοπτικοί Βορειοπροαστίτες παίκτες θα αντέξουν στην εικοσιτετράωρη πολιορκία του κατακτητή Χιονιά;
Πρώτοι υποψήφιοι για αποχώρηση από το κάστρο και παράδοση στα χέρια του τηλεοπτικού χιονιά είναι οι εξής:
1) Κωνσταντίνος Καλοπερασάκης ο Β΄. Θεωρείται αδύνατο να κοιμηθεί το βράδυ, εάν δεν γευματίσει με φρέσκο σολομό Ειρηνικού (οι του Ατλαντικού έχουν τοξίνες) που παραλαμβάνει κάθε βράδυ από την αποβάθρα του λιμανιού του Πειραιά, φερμένο από γαλαζοαίματα δελφίνια του τζακιού.
2) Ελισάβετ Γουνοζώη η Γ΄(-τα). Θεωρείται αδύνατο να μη βγάλει βόλτα τα κινέζικα σκυλάκια της στην πλατεία Κολωνακίου, όπου το καθημερινό αριστοκρατικό αεράκι της πλατείας ποτίζει με οξυγόνο -στην κατάλληλη αναλογία- το γουνάκι που τυλίγει τους αστραγάλους τους και παρέχει την απαιτούμενη ποιότητα στη σκυλότριχα!

Η αγωνία των πληγέντων από τον παγετό έχει φτάσει στο κατακόρυφο για το ποιος θα αποχωρήσει από το κάστρο-show.
Τα τηλέφωνα των δελτίων ειδήσεων είναι ανοιχτά όλο το 24ωρο. Η ψήφος είναι διακαναλιακή και με την ελάχιστη χρέωση του ενός ευρώ χωρίς Φ.Π.Α..

Εγώ λέω να αποχωρήσω…και εσείς, φίλοι μου, κλείστε τα μάτια στο κρύο!